The Grand Tour Trivia

Every The Grand Tour trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Grand Tour questions and answers

  1. Which car did Jeremy Clarkson describe as the best car in the world in Season 1?

    Answer: Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

    From Exotic Supercars

  2. Which car holds the fastest lap time on the Top Gear test track?

    Answer: Pagani Huayra

    From Supercars

  3. Which car did Jeremy Clarkson claim was too fast in season 1?

    Answer: Rimac Concept One

    From Supercars

  4. In the Namibia Special, what car did James May drive?

    Answer: Buggy

    From Vehicles of The Grand Tour

  5. In which episode does Richard Hammond crash a Rimac Concept One?

    Answer: Season 2, Episode 1

    From Exotic Supercars

  6. Who was the first 'Star in a Reasonably Priced Car' on Top Gear?

    Answer: Harry Enfield

    From Supercars

  7. What is the name of the news segment in The Grand Tour?

    Answer: Conversation Street

    From Supercars

  8. Which supercar was the first to be tested on The Grand Tour?

    Answer: McLaren P1

    From Supercars

All The Grand Tour quizzes