The Leftovers Trivia

Every The Leftovers trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Leftovers questions and answers

  1. In Kevin's visions, what is the name of the little girl who claims to be Patti Levin?

    Answer: Neil

    From Kevin Garvey's Visions

  2. What is the name of Kevin Garvey's father in The Leftovers?

    Answer: Kevin Garvey Sr.

    From The Sudden Departure

  3. In The Leftovers, what is the name of the episode that reveals the events of the Sudden Departure?

    Answer: The Garveys At Their Best

    From The Rapture

  4. Which actor plays Kevin Garvey in The Leftovers?

    Answer: Justin Theroux

    From The Rapture

  5. What is the name of the theme song for The Leftovers Season 2 and 3?

    Answer: Let the Mystery Be

    From The Sudden Departure

  6. What is the name of the cult in The Leftovers?

    Answer: The Guilty Remnant

    From The Sudden Departure

  7. What is the name of the theme song for The Leftovers in season 2 and 3?

    Answer: Let the Mystery Be

    From Rapture Event

  8. What is the name of the town where the series The Leftovers is primarily set?

    Answer: Mapleton

    From Rapture Event

All The Leftovers quizzes