The Marvelous Mrs. Maisel Trivia

Every The Marvelous Mrs. Maisel trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Marvelous Mrs. Maisel questions and answers

  1. What does Midge get arrested for in the first season?

    Answer: Indecent exposure during a stand-up routine

    From Midge's Stand-Up Comedy

  2. What is the name of the comedy record Midge releases?

    Answer: 'Mrs. Maisel in the Catskills'

    From Midge Maisel's Comedy Career

  3. In which season does Midge go on her first tour?

    Answer: Season 3

    From Midge Maisel's Stand-up Comedy

  4. In which city does Midge Maisel perform her stand-up comedy?

    Answer: New York City

    From Midge Maisel's Stand-up Comedy

  5. What is Midge's full name in The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Miriam Midge Maisel

    From Stand-up Comedy in the 1950s

  6. Who created The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Amy Sherman-Palladino

    From Stand-up Comedy in the 1950s

  7. What is the name of Midge's first comedy album?

    Answer: Mrs. X at the Gaslight

    From Midge Maisel's Stand-Up Comedy Routines

  8. What is Midge Maisel's real name in The Marvelous Mrs. Maisel?

    Answer: Miriam Maisel

    From Midge Maisel's Stand-Up Comedy Routines

All The Marvelous Mrs. Maisel quizzes