The Americans Trivia

Every The Americans trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Americans questions and answers

  1. What is the name of the Jennings' KGB contact in the Rezidentura?

    Answer: Arkady

    From Cold War Espionage Operations

  2. Who is the FBI agent neighbor of the Jennings?

    Answer: Stan Beeman

    From Cold War Espionage Operations

  3. In The Americans, what is the codename given to Paige by the KGB?

    Answer: Little Sparrow

    From Cold War Espionage

  4. What is the name of Philip and Elizabeth's daughter in The Americans?

    Answer: Paige

    From The Soviet Spy Network

  5. Who composed the original score for The Americans?

    Answer: Nathan Barr

    From Cold War Espionage

  6. In which city do the Jennings live in The Americans?

    Answer: Washington D.C.

    From The Jennings Family

  7. In The Americans, who kills the character of Chris Amador?

    Answer: Elizabeth Jennings

    From Cold War Espionage

  8. What is the real name of the Jennings' handler, Claudia?

    Answer: Gabrielle Haller

    From The Jennings Family

All The Americans quizzes