True Blood Trivia

Every True Blood trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample True Blood questions and answers

  1. Which character is a shapeshifter and Sookie's boss?

    Answer: Sam Merlotte

    From Sookie Stackhouse

  2. What ability does Jessica Hamby lack in True Blood?

    Answer: Daywalking

    From Vampire Abilities

  3. What is the name of Sookie's brother in True Blood?

    Answer: Jason Stackhouse

    From Sookie Stackhouse

  4. What is the name of the vampire bar owned by Eric Northman?

    Answer: Fangtasia

    From True Blood Fangs

  5. What is the name of the vampire who is Pam's progeny?

    Answer: Tara Thornton

    From Vampire Hierarchies

  6. Who created the TV series True Blood?

    Answer: Alan Ball

    From Vampire Hierarchies

  7. What is the name of the synthetic blood product in True Blood?

    Answer: Tru Blood

    From Bon Temps

  8. Who is Sookie's first vampire love interest in True Blood?

    Answer: Bill Compton

    From Sookie Stackhouse

All True Blood quizzes