The IT Crowd Trivia

Every The IT Crowd trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The IT Crowd questions and answers

  1. What is the name of Moss's invention that allows him to breathe underwater?

    Answer: Aqua Lung

    From Moss's Inventions

  2. What is the name of Moss's special mug in The IT Crowd?

    Answer: I'm a Pedant

    From Moss's Inventions

  3. What is the name of the company's sports team in The IT Crowd?

    Answer: Reynholm Industries' Ravens

    From Reynholm Industries

  4. What does Moss's Lonely Faces app do?

    Answer: It finds people looking for company in the local area

    From Moss's Gadgets

  5. What is the name of the device Moss invents to help Jen with her fear of heights?

    Answer: The Height-Handler

    From Moss's Inventions

  6. What is the name of the website Moss creates to help people with their problems?

    Answer: LonelyFaces.co.uk

    From Moss's Inventions

  7. What is the name of Moss's invention that allows him to walk on water?

    Answer: Aqua Shoes

    From Moss's Inventions

  8. What is the name of Moss's board game in The IT Crowd?

    Answer: Street Countdown

    From Moss's Inventions

All The IT Crowd quizzes