Mike Flanagan Trivia

Every Mike Flanagan trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mike Flanagan questions and answers

  1. What is the final fate of the killer in Hush?

    Answer: Killed by Maddie

    From Silent Horrors

  2. What is Maddie's profession in Hush?

    Answer: Author

    From Silent Horrors

  3. Who plays the masked intruder in Hush?

    Answer: John Gallagher Jr.

    From Eerie Silence

  4. Where is Maddie's house located in Hush?

    Answer: In the woods

    From Home Invasion Thrillers

  5. What is the tagline of The Strangers (2008)?

    Answer: Because you were home

    From Home Invasion Thrillers

  6. What does Jack use to break through the door?

    Answer: Axe

    From Psychological Isolation

  7. What is Maddie's disability in Hush?

    Answer: Deafness

    From Psychological Isolation

  8. What is the name of Jack Torrance's son?

    Answer: Danny

    From Psychological Isolation

All Mike Flanagan quizzes