Schitt's Creek Trivia

Every Schitt's Creek trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Schitt's Creek questions and answers

  1. Moira and Johnny have how many children together?

    Answer: Two

    From Moira Rose

  2. Which 2019 award did Annie Murphy win for playing Alexis?

    Answer: Gracie Award

    From Alexis Rose

  3. What is Johnny's role at the Rosebud Motel in later seasons?

    Answer: Co-manager

    From Johnny Rose

  4. David was noted as one of TV's first openly what characters?

    Answer: Pansexual

    From David Rose

  5. In 2020, Eugene Levy did what at the Emmys for playing Johnny?

    Answer: Won Lead Actor

    From Johnny Rose

  6. What business does Alexis launch in later seasons?

    Answer: A PR firm

    From Alexis Rose

  7. Johnny bought Schitt's Creek in 1991 as a birthday gift for which child?

    Answer: David

    From Johnny Rose

  8. Which character is David's main romantic partner in the series?

    Answer: Patrick Brewer

    From David Rose

All Schitt's Creek quizzes