The Expanse Trivia

Every The Expanse trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Expanse questions and answers

  1. Who is the Rocinante's primary pilot?

    Answer: Alex Kamal

    From Rocinante Spaceship

  2. What is the Belter Creole term for friend in The Expanse?

    Answer: kopeng

    From Belter Creole Language

  3. What is the Rocinante's primary role in the series?

    Answer: Independent Operative Ship

    From The Rocinante

  4. In The Expanse, who owns the Rocinante?

    Answer: The crew collectively

    From The Rocinante

  5. What is the original name of the Rocinante in The Expanse?

    Answer: MCRN Tachi

    From The Rocinante

  6. In The Expanse, what is the name of the ship that was destroyed, sparking a system-wide conflict?

    Answer: Canterbury

    From Space Travel

  7. What is the name of the detective searching for Julie Mao in The Expanse?

    Answer: Joe Miller

    From The Belt

  8. What is the name of the spaceship the main characters primarily use in The Expanse?

    Answer: Rocinante

    From Space Travel

All The Expanse quizzes