Breaking Bad Universe Trivia

Every Breaking Bad Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Breaking Bad Universe questions and answers

  1. In Breaking Bad, who kills Gustavo Fring?

    Answer: Walter White

    From Gustavo Fring

  2. In Better Call Saul, who is Saul's older brother?

    Answer: Chuck McGill

    From The Saul Goodman Persona

  3. In Better Call Saul, what does Saul use to scam people before becoming a lawyer?

    Answer: Slip and fall accidents

    From Saul Goodman's Legal Tactics

  4. What is the name of the drug cartel that Gustavo Fring is associated with in Breaking Bad?

    Answer: Juarez Cartel

    From Gustavo Fring

  5. Who played the character Gustavo Fring in Breaking Bad?

    Answer: Giancarlo Esposito

    From Gustavo Fring

  6. In Better Call Saul, who is Saul's romantic interest and law partner?

    Answer: Kim Wexler

    From The Saul Goodman Persona

  7. In Better Call Saul, what is the name of the retirement home where Saul files a class action lawsuit?

    Answer: Sandpiper Crossing

    From Saul Goodman's Legal Tactics

  8. In Breaking Bad, who does Saul suggest to Walt as a hitman?

    Answer: Mike Ehrmantraut

    From Saul Goodman's Legal Tactics

All Breaking Bad Universe quizzes