Sex and the City Trivia

Every Sex and the City trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Sex and the City questions and answers

  1. What is the name of Samantha's long-term boyfriend in the series?

    Answer: Smith Jerrod

    From Sex and Relationships

  2. Who designed most of Carrie Bradshaw's outfits in Sex and the City?

    Answer: Patricia Field

    From Sex and Relationships

  3. What brand is the oversized white flower pin that Carrie often wears?

    Answer: Chanel

    From Carrie Bradshaw's Iconic Outfits

  4. Where does Miranda move to in the series?

    Answer: Brooklyn

    From Iconic New York City Locations

  5. What color is the dress Carrie wears when she first meets Big?

    Answer: White

    From Carrie Bradshaw's Iconic Outfits

  6. What brand is the fur coat that Carrie often wears in the early seasons?

    Answer: It's vintage, no specific brand

    From Carrie's Iconic Fashion

  7. What accessory did Carrie Bradshaw lose in the episode A Woman's Right to Shoes?

    Answer: Manolo Blahniks

    From Iconic Fashion Statements

  8. What does Charlotte do to win Harry back?

    Answer: Converts to Judaism

    From Classic Romantic Moments

All Sex and the City quizzes