The Good Wife Trivia

Every The Good Wife trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Good Wife questions and answers

  1. Which character from The Good Wife becomes a partner at Stern, Lockhart & Gardner?

    Answer: Will Gardner

    From Law Firms

  2. Who is the founder of the law firm Reddick, Boseman & Lockhart?

    Answer: Carl Reddick

    From Law Firms

  3. In The Good Wife, who does Alicia have an on-and-off relationship with?

    Answer: Will Gardner

    From The Underwoods

  4. In The Trial, how did Alicia win the case?

    Answer: She used a surprise witness

    From Alicia Florrick's Legal Strategies

  5. Who was the prosecutor in Alicia's election fraud case?

    Answer: Geneva Pine

    From Alicia Florrick's Legal Battles

  6. In which season of The Good Wife does Alicia Florrick run for State's Attorney?

    Answer: Season 6

    From Alicia Florrick

  7. What is Alicia Florrick's profession in The Good Wife?

    Answer: Lawyer

    From Alicia Florrick

  8. What is the name of the firm Alicia and Cary start in The Good Wife?

    Answer: Florrick, Agos & Associates

    From Law Firms

All The Good Wife quizzes