Jurassic Park Trivia

Every Jurassic Park trivia quiz on PopQ: 24 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Jurassic Park questions and answers

  1. What dinosaur is the main antagonist in Jurassic World?

    Answer: Indominus Rex

    From Iconic Dinosaur Species

  2. Which actor played the role of Dr. Ian Malcolm in Jurassic Park?

    Answer: Jeff Goldblum

    From Dinosaurs

  3. Which dinosaur species was not featured in the original Jurassic Park (1993)?

    Answer: Spinosaurus

    From Dinosaur Species

  4. What is the name of the system used to control the park in Jurassic Park (1993)?

    Answer: Jurassic Park Control System

    From Dinosaurs

  5. What dinosaur is the main antagonist in Jurassic Park (1993)?

    Answer: Tyrannosaurus Rex

    From Dinosaurs

  6. In Jurassic World, what is the name of the genetically modified dinosaur?

    Answer: Indominus Rex

    From Dinosaur Species

  7. In the 1993 film, what kind of vehicle carries guests through the animal enclosures?

    Answer: Electric tour cars

    From John Hammond

  8. What dinosaur is featured on the original Jurassic Park logo?

    Answer: Tyrannosaurus Rex

    From Dinosaur Species

All Jurassic Park quizzes