Friends Trivia

Every Friends trivia quiz on PopQ: 49 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Friends questions and answers

  1. Which friend had a past with the animal control officer?

    Answer: Monica

    From The One Where the Monkey Gets Away

  2. Her long-running romance is with which sibling of her roommate?

    Answer: Ross Geller

    From Rachel Green

  3. What is the name of the character who Ross and Rachel hire as a nanny for Emma?

    Answer: Molly

    From Ross and Rachel's Relationship

  4. Which Las Vegas event leaves him and Rachel accidentally married?

    Answer: A drunken wedding

    From Ross Geller

  5. What does Monica serve during the poker game?

    Answer: Lasagna

    From The One with All the Poker

  6. What is the name of Ross and Rachel's daughter?

    Answer: Emma Geller-Green

    From Ross and Rachel's Relationship

  7. What does Rachel do to get out of a date?

    Answer: Pretends to be Monica

    From The One with Two Parts: Part 2

  8. What is the name of the doctor Monica dates?

    Answer: Dr. Jeffrey Rosen

    From The One with Two Parts: Part 2

All Friends quizzes