Suits Trivia

Every Suits trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Suits questions and answers

  1. What is the name of the spin-off series from Suits?

    Answer: Pearson

    From Legal Maneuvers

  2. What is the name of the fraudulent university that Mike Ross claims to have attended in 'Suits'?

    Answer: Harvard Law School

    From Legal Jargon

  3. What is the name of Harvey's brother in the series?

    Answer: Marcus Specter

    From Harvey Specter

  4. In Suits, what does Harvey believe is more important than the law?

    Answer: Winning

    From Harvey Specter's Legal Tactics

  5. Which law firm does Mike Ross initially work for in 'Suits'?

    Answer: Pearson Hardman

    From Legal Jargon

  6. What is Harvey Specter's job title at the start of Suits?

    Answer: Senior Partner

    From Harvey Specter

  7. What is Harvey's approach to settling cases in Suits?

    Answer: He prefers not to settle

    From Harvey Specter's Legal Tactics

  8. Who is the last character to become a name partner?

    Answer: Samantha Wheeler

    From Specter Litt Wheeler Williams Law Firm

All Suits quizzes