Spider-Man Trivia

Every Spider-Man trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Spider-Man questions and answers

  1. What is the name of the villain in Spider-Man: Far From Home?

    Answer: Mysterio

    From Spider-Man: Far From Home (2019)

  2. Where does the final battle take place?

    Answer: Construction site

    From Iconic Scenes of Resourceful Resilience

  3. Which song from the soundtrack is performed by the band Phantom Planet?

    Answer: Do It For Me Now

    From The Amazing Spider-Man (2012)

  4. Which award did Spider-Man (2002) win at the 2003 BAFTA Awards?

    Answer: Best Special Visual Effects

    From Spider-Man (2002)

  5. Which song is played when Peter and MJ are on the bridge in Prague?

    Answer: The Devil's Wall

    From Spider-Man: Far From Home (2019)

  6. Which award did The Amazing Spider-Man (2012) win at the ASCAP Film and Television Music Awards?

    Answer: Top Box Office Films

    From The Amazing Spider-Man (2012)

  7. Who is the first villain to appear in No Way Home?

    Answer: Doc Ock

    From Alternate Universe Conflicts

  8. Who directed Spider-Man (2002) that won the Saturn Award for Best Director?

    Answer: Sam Raimi

    From Spider-Man (2002)

All Spider-Man quizzes