The Walking Dead Trivia

Every The Walking Dead trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Walking Dead questions and answers

  1. Who is the leader of the Saviors in 'The Walking Dead'?

    Answer: Negan

    From Zombies

  2. What is the name of the prison that the group of survivors find and decide to live in during season 3?

    Answer: West Georgia Correctional Facility

    From Zombie Apocalypse Survival

  3. What is the name of the fortified town led by Deanna Monroe?

    Answer: Alexandria Safe-Zone

    From Walkers

  4. What is the name of the antagonist who kidnaps Clementine in The Walking Dead: Season One?

    Answer: The Stranger

    From Lee Everett

  5. What is 'Lucille' named after in Negan's life?

    Answer: His deceased wife

    From Negan's Bat 'Lucille'

  6. What is the name of the character who uses a crossbow?

    Answer: Daryl Dixon

    From Zombie Apocalypse Survival Tactics

  7. Who voiced Lee Everett in The Walking Dead: Season One?

    Answer: Dave Fennoy

    From Lee Everett

  8. What is the name of the community led by Negan in The Walking Dead?

    Answer: The Saviors

    From Zombies

All The Walking Dead quizzes