Mad Men Trivia

Every Mad Men trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Mad Men questions and answers

  1. What document does Roger sign to end his marriage to Jane?

    Answer: Divorce papers

    From Roger Sterling

  2. Which actor portrays Pete Campbell?

    Answer: Vincent Kartheiser

    From Pete Campbell

  3. How is the character generally regarded in TV history?

    Answer: One of TV's greatest

    From Don Draper

  4. Who plays Roger Sterling on Mad Men?

    Answer: John Slattery

    From Roger Sterling

  5. Which character is Joan's longtime best friend and co-worker?

    Answer: Peggy Olson

    From Joan Holloway

  6. In Mad Men, who is the founder of Sterling Cooper?

    Answer: Roger Sterling

    From Madison Avenue Advertising Agencies

  7. Which actor portrays him throughout the series?

    Answer: Jon Hamm

    From Don Draper

  8. Peggy is briefly put in authority over which character?

    Answer: Don Draper

    From Peggy Olson

All Mad Men quizzes