Downton Abbey Trivia

Every Downton Abbey trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Downton Abbey questions and answers

  1. During which year's storyline do the gardens face significant financial constraints?

    Answer: 1918

    From The Gardens of Downton Abbey

  2. Who inherits Downton Abbey after Matthew Crawley's death?

    Answer: George Crawley

    From The Crawley Family

  3. Who created the TV series Downton Abbey?

    Answer: Julian Fellowes

    From The Crawley Family

  4. What is the occupation of John Bates at Downton Abbey?

    Answer: Valet

    From British Aristocracy

  5. Which actress played the character Lady Mary Crawley?

    Answer: Michelle Dockery

    From British Aristocracy

  6. What is the name of Lord Grantham's estate in Downton Abbey?

    Answer: Downton Abbey

    From Lord Grantham

  7. In Downton Abbey, who is Lord Grantham's eldest daughter?

    Answer: Lady Mary Crawley

    From Lord Grantham

  8. What is the name of the Labrador Retriever in Downton Abbey?

    Answer: Isis

    From British Aristocracy

All Downton Abbey quizzes