CSI: Crime Scene Investigation Trivia

Every CSI: Crime Scene Investigation trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample CSI: Crime Scene Investigation questions and answers

  1. Which character had a gambling addiction?

    Answer: Warrick Brown

    From Gripping CSI Crime Solves

  2. Who was the original CSI team leader?

    Answer: Gil Grissom

    From Gripping CSI Crime Solves

  3. What is the name of the process used to extract DNA from samples in CSI?

    Answer: Polymerase Chain Reaction

    From Forensic Science Techniques

  4. Who is the audio-video analyst in the team?

    Answer: Archie Johnson

    From Maverick Forensic Scientists

  5. Which CSI character is a former stripper?

    Answer: Catherine Willows

    From Maverick Forensic Scientists

  6. Who replaced Gil Grissom as the team leader in Season 9?

    Answer: Raymond Langston

    From Gripping CSI Crime Solves

  7. In CSI, what is the term for the study of teeth to identify human remains?

    Answer: Forensic Odontology

    From Forensic Science Techniques

  8. Which forensic tool is often used to detect blood not visible to the naked eye?

    Answer: Luminol

    From Forensic Science Techniques

All CSI: Crime Scene Investigation quizzes