Dexter Trivia

Every Dexter trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dexter questions and answers

  1. Who is the Ice Truck Killer?

    Answer: Brian Moser

    From Serial Killer Psychology

  2. Who is the main antagonist in Season 8?

    Answer: Oliver Saxon

    From Infamous Serial Killer Murders

  3. What is Dexter's adoptive sister's name?

    Answer: Debra Morgan

    From Dark Passenger and Dexter's Code

  4. What is the name of the serial killer who leaves behind ice truck dolls at his crime scenes?

    Answer: The Ice Truck Killer

    From Forensic Techniques

  5. Who is the Trinity Killer?

    Answer: Arthur Mitchell

    From Infamous Serial Killer Murders

  6. In the show, what does Dexter use to collect a sample of his victims' blood?

    Answer: Glass Slides

    From Forensic Techniques

  7. What is the name of Dexter's son?

    Answer: Harrison

    From Serial Killer Dexter Morgan

  8. What is the name of Dexter's boat, used to dump bodies?

    Answer: Slice of Life

    From Dexter's Code

All Dexter quizzes