Beverly Hills, 90210 Trivia

Every Beverly Hills, 90210 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Beverly Hills, 90210 questions and answers

  1. What was the name of the episode where The Peach Pit was introduced?

    Answer: Every Dream Has Its Price

    From The Peach Pit

  2. What was the name of the radio station at California University in the show?

    Answer: KEGG

    From Iconic Zip Code

  3. Which character worked at The Peach Pit to pay off a debt?

    Answer: Brandon Walsh

    From The Peach Pit

  4. What profession did the third point of Brenda's love triangle pursue?

    Answer: Professional hockey player

    From Brenda Walsh's Love Triangle

  5. Who shot Dylan's father in Beverly Hills, 90210?

    Answer: Anthony Marchette

    From High School Drama

  6. Which character did Luke Perry play in Beverly Hills, 90210?

    Answer: Dylan McKay

    From High School Drama

  7. What was the name of Nat's special burger at The Peach Pit?

    Answer: Mega Burger

    From The Peach Pit

  8. What was the name of the beach club where the characters worked in the summer?

    Answer: Beverly Hills Beach Club

    From Iconic Zip Code

All Beverly Hills, 90210 quizzes