The Twilight Zone Trivia

Every The Twilight Zone trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Twilight Zone questions and answers

  1. In Will the Real Martian Please Stand Up?, what reveals the alien?

    Answer: Third eye

    From Deceptive Aliens

  2. Who stars as the salesman in One for the Angels?

    Answer: Ed Wynn

    From Iconic Episodes

  3. What is the twist in The Time Element?

    Answer: Time travel is a dream

    From Time Warp Terrors

  4. Which episode features a man who relives the same day?

    Answer: Shadow Play

    From Time Warp Terrors

  5. Which episode features a gremlin on the wing of a plane?

    Answer: Nightmare at 20,000 Feet

    From Eerie Horror Themes

  6. In The Invaders, who are the invaders?

    Answer: Humans

    From Iconic Episodes

  7. What is the last line of Serling's opening narration in The Invaders?

    Answer: This as you may recognize is a map of the United States

    From Rod Serling's Narrations

  8. What is the twist in The Obsolete Man?

    Answer: The librarian is not obsolete

    From Enigmatic Twist Endings

All The Twilight Zone quizzes