MasterChef Trivia

Every MasterChef trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample MasterChef questions and answers

  1. What phrase does Ramsay use when a chef's dish is perfect?

    Answer: Spot on

    From Gordon Ramsay's Catchphrases

  2. What does Gordon Ramsay often say when a dish is undercooked?

    Answer: It's raw!

    From Gordon Ramsay's Catchphrases

  3. Who was the first female judge on MasterChef USA?

    Answer: Christina Tosi

    From Famous Chefs

  4. What is the grand prize for winning Next Level Chef?

    Answer: 250000

    From Kitchen Challenges

  5. Which contestant returned to the show as a judge in season 11?

    Answer: Joe Bastianich

    From Kitchen Challenges

  6. Which season did Gordon Ramsay join MasterChef US?

    Answer: Season 1

    From Culinary Showdowns

  7. Who was the first female judge on MasterChef US?

    Answer: Christina Tosi

    From Culinary Showdowns

  8. Who was the youngest contestant to win MasterChef US?

    Answer: Alexander Weiss

    From Culinary Challenges

All MasterChef quizzes