Disney Trivia

Every Disney trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Disney questions and answers

  1. What is the name of the pirate-themed area in the game?

    Answer: Skull Island

    From Anthropomorphic Characters

  2. What is the name of Mickey's magical paintbrush?

    Answer: The Brush

    From Anthropomorphic Characters

  3. Who is the wizard in The Sorcerer's Apprentice segment of Fantasia, where Mickey stars?

    Answer: Yen Sid

    From Famous Mouse Characters

  4. What is the effect of max paint upgrades?

    Answer: Longer paint use

    From Paint Upgrades

  5. What color is the paint used by Mickey?

    Answer: Blue

    From Paint Upgrades

  6. What is Ortensia's role in the game?

    Answer: Oswald's girlfriend

    From Anthropomorphic Sidekicks

  7. What is the name of the city where 'Who Framed Roger Rabbit' is set?

    Answer: Toontown

    From Roger Rabbit

  8. Which character does Goofy portray in the film?

    Answer: Goofy the Musketeer

    From Disney's Adaptations

All Disney quizzes