Dr. Seuss Trivia

Every Dr. Seuss trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dr. Seuss questions and answers

  1. Which Dr. Seuss character narrates Dr. Seuss on the Loose?

    Answer: Sam-I-Am

    From Dr. Seuss's Whimsical Worlds

  2. What does the Grinch use as a substitute for reindeer?

    Answer: His dog Max

    From The Grinch's Lair

  3. What is the name of the Cat's microscopic device?

    Answer: Thinga-ma-scope

    From The Science of Feline Curiosity

  4. Who voices the Cat in the Hat in the 2010 series?

    Answer: Martin Short

    From The Science of Feline Curiosity

  5. What is the Grinch's dog's name?

    Answer: Max

    From The Magic Inside a Snowflake

  6. What is the name of the Cat's mischievous helpers in the movie?

    Answer: Thing 1 and Thing 2

    From Dr. Seuss Characters

  7. Who wrote the teleplay for 'Dr. Seuss on the Loose'?

    Answer: Dr. Seuss

    From The Cat in the Hat

  8. Who voiced the Cat in the Hat in 'Dr. Seuss on the Loose'?

    Answer: Allan Sherman

    From The Cat in the Hat

All Dr. Seuss quizzes