Veep Trivia

Every Veep trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Veep questions and answers

  1. What is the name of Selina Meyer's personal assistant?

    Answer: Gary Walsh

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

  2. What is the name of Selina Meyer's autobiography in Veep?

    Answer: A Woman First: First Woman

    From Selina Meyer's Missteps

  3. Who plays the character Jonah Ryan in Veep?

    Answer: Timothy Simons

    From Political Satire and Humor

  4. What is the name of Julia Louis-Dreyfus's character in Veep?

    Answer: Selina Meyer

    From Political Satire and Humor

  5. In which season does Selina Meyer first become President?

    Answer: Season 3

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

  6. What is the name of Selina Meyer's daughter in Veep?

    Answer: Catherine

    From Selina Meyer's Missteps

  7. In which season of Veep does Selina Meyer become President?

    Answer: Season 3

    From Political Satire and Humor

  8. Who created the TV show Veep?

    Answer: Armando Iannucci

    From Political Satire and Humor

All Veep quizzes