DC Universe Trivia

Every DC Universe trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DC Universe questions and answers

  1. What is the name of Wayne Enterprises' secret lab?

    Answer: WayneTech

    From The Secrets of Wayne Enterprises

  2. Who is the CEO of Wayne Enterprises in Harley Quinn (2019)?

    Answer: Bruce Wayne

    From The Secrets of Wayne Enterprises

  3. What is the name of the bar owned by Kate Kane in Batwoman Season 1?

    Answer: The Hold Up

    From The Crows

  4. Who does Cobblepot form an alliance with in Season 2?

    Answer: Edward Nygma

    From Infamous Cobblepot Schemes

  5. Who is the leader of the Crows in Batwoman Season 1?

    Answer: Jacob Kane

    From The Crows

  6. What is the name of the Kryptonian martial art that Superman is proficient in?

    Answer: Klurkor

    From Kryptonian Powers

  7. What is Oswald's signature weapon?

    Answer: Umbrella

    From Madness of Oswald Cobblepot

  8. Which Titan has a robotic arm?

    Answer: Cyborg

    From Teen Superhero Transformations

All DC Universe quizzes