Band of Brothers Trivia

Every Band of Brothers trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Band of Brothers questions and answers

  1. What is the name of the town where Easy Company fights in the Battle of the Bulge in Band of Brothers?

    Answer: Bastogne

    From The Battle of Stalingrad

  2. Which actor played the role of Richard Winters in Band of Brothers?

    Answer: Damian Lewis

    From The Battle of Stalingrad

  3. In which episode of Band of Brothers does the company discover a concentration camp?

    Answer: Episode 9: Why We Fight

    From The Wall of Faces

  4. What is the name of the episode where Easy Company liberates a concentration camp?

    Answer: Why We Fight

    From The Best of War Stories

  5. What is the name of the last episode of Band of Brothers?

    Answer: Points

    From The Battle of Stalingrad

  6. Who directed the first episode of Band of Brothers?

    Answer: Tom Hanks

    From The Battle of Stalingrad

  7. What is the last line of dialogue in the final episode of Band of Brothers?

    Answer: We lucky few, we band of brothers

    From The Wall of Faces

  8. Which real-life member of Easy Company has a cameo in Band of Brothers?

    Answer: Edward 'Babe' Heffron

    From The Wall of Faces

All Band of Brothers quizzes