Teenage Mutant Ninja Turtles Trivia

Every Teenage Mutant Ninja Turtles trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Teenage Mutant Ninja Turtles questions and answers

  1. Which turtle is known for his sai skills?

    Answer: Raphael

    From Famous Training Sessions of the Turtles

  2. Who is the Turtles' sensei?

    Answer: Splinter

    From Famous Training Sessions of the Turtles

  3. In The Case of the Killer Pizzas, who were the Turtles' enemies?

    Answer: Pizza Monsters

    From Epic Teenage Mutant Ninja Turtles Battles

  4. Who is the Turtles' ally from Dimension X?

    Answer: Neutrinos

    From Legendary Turtle Allies

  5. Which vehicle is used for underwater missions?

    Answer: Turtle Sub

    From Notable Turtle Vehicles

  6. Who primarily drives the Shellraiser?

    Answer: Donatello

    From Notable Turtle Vehicles

  7. Who is Shredder's alien ally?

    Answer: Krang

    From Iconic Turtle Villains

  8. Raphael's sai are traditionally used for?

    Answer: Blocking

    From Iconic Turtle Weapons

All Teenage Mutant Ninja Turtles quizzes