Firefly Trivia

Every Firefly trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Firefly questions and answers

  1. What is the name of the pilot of the Serenity?

    Answer: Hoban Wash Washburne

    From Serenity (Ship)

  2. What is Captain Reynolds' weapon of choice?

    Answer: A modified antique revolver

    From Captain Malcolm Reynolds

  3. In Firefly, who did Malcolm Reynolds kill in a duel?

    Answer: Atherton Wing

    From Malcolm Reynolds' Leadership

  4. Which Rob Zombie film is a sequel to House of 1000 Corpses?

    Answer: The Devil's Rejects

    From Rob Zombie's Directorial Style

  5. What is the name of the mysterious and dangerous government agency in Firefly?

    Answer: The Alliance

    From The Browncoats

  6. What is the name of the doctor on board the Serenity?

    Answer: Simon Tam

    From The Serenity

  7. What is the name of the second-in-command aboard the Serenity?

    Answer: Zoe Washburne

    From Serenity (Ship)

  8. What is the name of the mechanic aboard the Serenity?

    Answer: Kaylee Frye

    From Serenity (Ship)

All Firefly quizzes