The Queen's Gambit Trivia

Every The Queen's Gambit trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Queen's Gambit questions and answers

  1. What is the name of the main character in The Queen's Gambit?

    Answer: Beth Harmon

    From Chess Tactics and Strategy

  2. In The Queen's Gambit, where is the final tournament that Beth participates in?

    Answer: Moscow

    From Chess Strategy

  3. What is the name of the main character in The Queen's Gambit?

    Answer: Beth Harmon

    From Chess Strategy

  4. What is the final game of The Queen's Gambit based on?

    Answer: 1998 game between Kasparov and Topalov

    From Chess Openings

  5. In The Queen's Gambit, who is Beth's first official chess opponent?

    Answer: Harry Beltik

    From Chess Tactics and Strategy

  6. What is the name of the main character in The Queen's Gambit?

    Answer: Beth Harmon

    From Chess Openings

  7. In The Queen's Gambit, which chess player does Beth idolize and later compete against?

    Answer: Vasily Borgov

    From Chess Strategy

  8. Which city does Beth travel to for her first chess tournament in The Queen's Gambit?

    Answer: Cincinnati

    From Chess Openings

All The Queen's Gambit quizzes