Saturday Night Live Trivia

Every Saturday Night Live trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Saturday Night Live questions and answers

  1. Which SNL sketch features two bodybuilders promoting their gym, Pumping Up with Hans & Franz?

    Answer: Hans and Franz

    From The Notorious SNL Sketches

  2. Which SNL character is known for the phrase Cheeseburger, cheeseburger?

    Answer: John Belushi

    From Iconic Saturday Night Live Skits

  3. Which SNL skit features two wild and crazy guys from Czechoslovakia?

    Answer: The Festrunk Brothers

    From Iconic Saturday Night Live Skits

  4. In which SNL sketch does Kenan Thompson play a French Def Jam comedian?

    Answer: Les Jeunes de Paris

    From Kenan Thompson's Characters

  5. Who played the character Matt Foley, Motivational Speaker?

    Answer: Chris Farley

    From Recurring Sketch Characters

  6. What is the catchphrase of Wayne's World?

    Answer: Party on, Wayne

    From Recurring Sketch Characters

  7. What is the name of the sketch featuring Will Ferrell as a cowbell player?

    Answer: More Cowbell

    From Iconic Sketches and Characters

  8. Who created the character The Church Lady?

    Answer: Dana Carvey

    From Iconic Sketches and Characters

All Saturday Night Live quizzes