Cartoon Network Trivia

Every Cartoon Network trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Cartoon Network questions and answers

  1. In which fictional city does Gumball live?

    Answer: Elmore

    From Gumball Watterson

  2. Who is the antagonist in The Amazing World of Gumball?

    Answer: Rob

    From Watterson Family

  3. What species is Gumball Watterson?

    Answer: Cat

    From Watterson Family

  4. What is the name of Gumball's mother?

    Answer: Nicole Watterson

    From Gumball Watterson

  5. What type of animal is Gumball?

    Answer: Cat

    From Wacky Cartoons

  6. What is the name of Gumball's best friend?

    Answer: Darwin

    From Wacky Cartoons

  7. What is the name of Gumball's arch-nemesis?

    Answer: Rob

    From Gumball Watterson

  8. What is the name of Gumball's younger sister?

    Answer: Anais Watterson

    From Gumball Watterson

All Cartoon Network quizzes