Final Destination Trivia

Every Final Destination trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Final Destination questions and answers

  1. In Final Destination, what triggers Alex's premonition?

    Answer: A piece of John Denver music

    From Premonitions of Death

  2. What is the flight number of the doomed plane in Final Destination?

    Answer: Flight 180

    From Fate and Death

  3. What is the name of the mortician in Final Destination who explains Death's design?

    Answer: William Bludworth

    From Death's Design

  4. In Final Destination, how does Tod Waggner die?

    Answer: Strangled by a shower cord

    From The Butterfly Effect in Horror

  5. In Final Destination, how does Tod Waggner die?

    Answer: Strangled by a shower cord

    From Death's Design

  6. How does Billy Hitchcock die in Final Destination (2000)?

    Answer: Decapitated by a piece of scrap metal

    From Creative Deaths

  7. In Final Destination, how does Tod Waggner die?

    Answer: Strangled by a shower cord

    From Premonitions of Death

  8. What is the name of the mortician in Final Destination?

    Answer: William Bludworth

    From Fate and Death

All Final Destination quizzes