Teen Wolf Trivia

Every Teen Wolf trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Teen Wolf questions and answers

  1. What is Scott's father's name in Teen Wolf?

    Answer: Harold Howard

    From Time-Traveling Canine Adventures

  2. Who does the Nogitsune possess in Teen Wolf?

    Answer: Stiles Stilinski

    From The Nogitsune

  3. What does the Nemeton symbolize in Celtic mythology?

    Answer: A sacred meeting place

    From The Nemeton

  4. What is the name of the actor who played Stiles?

    Answer: Jerry Levine

    From Time-Traveling Canine Adventures

  5. What sport does Scott play in Teen Wolf?

    Answer: Basketball

    From Time-Traveling Canine Adventures

  6. What weapon does the Nogitsune often use in Teen Wolf?

    Answer: A katana

    From The Nogitsune

  7. What season does the Nogitsune first appear in Teen Wolf?

    Answer: Season 3

    From The Nogitsune

  8. Who is the last character to visit the Nemeton in the series?

    Answer: Scott McCall

    From The Nemeton

All Teen Wolf quizzes