Queer Eye Trivia

Every Queer Eye trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Queer Eye questions and answers

  1. Who among the Fab Five has a podcast called Getting Curious?

    Answer: Jonathan Van Ness

    From Fab Five

  2. In which year was the Netflix reboot of Queer Eye first released?

    Answer: 2018

    From The Fab Five

  3. In which episode does Jonathan help a man to take care of his beard?

    Answer: Preaching Out Loud

    From Jonathan Van Ness' Best Transformations

  4. Who created the original Queer Eye for the Straight Guy?

    Answer: David Collins

    From The Fab Five

  5. Which episode features Jonathan's transformation of a woman for the first time?

    Answer: Black Girl Magic

    From Jonathan Van Ness' Best Transformations

  6. What is the name of the book released by the Fab Five?

    Answer: Love Yourself, Love Your Life

    From Fab Five

  7. Who created the original Queer Eye for the Straight Guy?

    Answer: David Collins

    From Fab Five

  8. Who is the interior design expert in Queer Eye?

    Answer: Bobby Berk

    From Fab Five

All Queer Eye quizzes