The Bachelor Trivia

Every The Bachelor trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Bachelor questions and answers

  1. Which Bachelor season had two Bachelorettes on the first night?

    Answer: Season 11 (Brad Womack)

    From Rose Ceremonies

  2. Who was the first Bachelor to have a fantasy suite date in a windmill?

    Answer: Peter Weber

    From Fantasy Suites

  3. Which Bachelor season first introduced the Fantasy Suite dates?

    Answer: Season 1

    From Fantasy Suite Dates

  4. Who was the first Bachelor to be a previous contestant on The Bachelorette?

    Answer: Bob Guiney

    From Rose Ceremony

  5. Who was the first Bachelor to be from outside the United States?

    Answer: Jesse Palmer

    From Roses Ceremony

  6. Which Bachelor season had the first two-on-one date?

    Answer: Season 2 (Aaron Buerge)

    From Rose Ceremonies

  7. Who was the first Bachelor to give a rose to a contestant before the rose ceremony?

    Answer: Alex Michel

    From Rose Ceremonies

  8. Which Bachelor gave a rose to a contestant who had previously been eliminated?

    Answer: Brad Womack

    From Rose Ceremonies

All The Bachelor quizzes