NBC Trivia

Every NBC trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample NBC questions and answers

  1. What is the name of the serial killer who is obsessed with the William Blake painting in Hannibal?

    Answer: Francis Dolarhyde

    From Hannibal Lecter

  2. Which actor played Hannibal Lecter in the TV series Hannibal?

    Answer: Mads Mikkelsen

    From Hannibal Lecter

  3. In which season does Joey finally get a job at Central Perk?

    Answer: Season 6

    From Central Perk

  4. What is Chandler's biggest fear?

    Answer: Commitment

    From Chandler Bing

  5. What is the name of the character who frequently fell asleep at Central Perk?

    Answer: Terry

    From Central Perk

  6. What was the original name of Central Perk before it became a coffee house?

    Answer: Insomnia Café

    From Central Perk

  7. What was the name of Ross's second wife who he met at Central Perk?

    Answer: Emily

    From Central Perk

  8. Who was the first non-American to host SNL?

    Answer: Peter Cook

    From Celebrity Guest Hosts

All NBC quizzes