Barbie Trivia

Every Barbie trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Barbie questions and answers

  1. What is the name of Barbie's pet horse?

    Answer: Tawny

    From Fashion Icons and Mysteries

  2. What does Barbie use to deactivate the security system?

    Answer: Lipstick

    From Secrets of the Dreamworld

  3. What is Barbie's favorite hobby?

    Answer: Vlogging

    From Animated Mansion Antics

  4. What is the name of Barbie's sister who helps?

    Answer: Skipper

    From Animated Investigations

  5. Who is the tech-savvy character in the series?

    Answer: Skipper

    From Fashion Icons and Mysteries

  6. What is Ken's main hobby?

    Answer: Inventing

    From Fashion Icons and Mysteries

  7. Who helps Barbie fix the closet computer?

    Answer: Ken

    From Secrets of the Dreamworld

  8. Who accidentally activates the Dreamhouse's security system?

    Answer: Raquelle

    From Secrets of the Dreamworld

All Barbie quizzes