Billions Trivia

Every Billions trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Billions questions and answers

  1. Who is the creator of Billions?

    Answer: Brian Koppelman

    From Underworld Alliances

  2. Who plays Chuck Rhoades in Billions?

    Answer: Paul Giamatti

    From Underworld Alliances

  3. Who is the founder of Axe Capital?

    Answer: Bobby Axelrod

    From Billionaire Power Struggles

  4. Who is the creator of Billions?

    Answer: Brian Koppelman

    From Navigating Legal Grey Areas

  5. What does Chuck Rhoades use to gather intel?

    Answer: Wiretaps

    From Corporate Espionage Strategies

  6. Who is Bobby Axelrod's main rival?

    Answer: Chuck Rhoades

    From Underworld Alliances

  7. Who is the main character in Billions?

    Answer: Bobby Axelrod

    From Underworld Alliances

  8. What is the name of Bobby Axelrod's yacht?

    Answer: The Maverick

    From Billionaire Power Struggles

All Billions quizzes