Aaron Sorkin Trivia

Every Aaron Sorkin trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Aaron Sorkin questions and answers

  1. Which Sorkin show was set behind the scenes of a late-night sketch comedy show?

    Answer: Studio 60 on the Sunset Strip

    From Aaron Sorkin Career Overview

  2. Who played defense attorney William Kunstler?

    Answer: Mark Rylance

    From Legal Drama Showdowns

  3. What is the name of the book Molly's Game is based on?

    Answer: Molly's Game

    From High-Stakes Gambling

  4. How many seasons did The West Wing run?

    Answer: 7

    From The West Wing (1999) Production

  5. What kind of obstacles does the staff face while trying to produce the news show?

    Answer: Corporate and commercial

    From The Newsroom (2012) Production

  6. Who created and principally wrote the series?

    Answer: Aaron Sorkin

    From The Newsroom (2012) Production

  7. Which actor played Tom Hayden?

    Answer: Eddie Redmayne

    From Legal Drama Showdowns

  8. What is the name of Molly's brother, who is also an athlete?

    Answer: Jeremy Bloom

    From High-Stakes Gambling

All Aaron Sorkin quizzes