DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story Trivia

Every DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story questions and answers

  1. What was the name of the detective who arrested Dahmer?

    Answer: Patrick Kennedy

    From Jeffrey Dahmer

  2. Who played Jeffrey Dahmer in Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Evan Peters

    From Jeffrey Dahmer

  3. Who is the co-creator of Monster: The Jeffrey Dahmer Story alongside Ryan Murphy?

    Answer: Ian Brennan

    From Serial Killers in TV Dramas

  4. Who played Jeffrey Dahmer in Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Evan Peters

    From Serial Killers in TV Dramas

  5. What did Dahmer do with the bodies of his victims in his apartment?

    Answer: Dismembered and preserved them

    From Jeffrey Dahmer's Infamous Apartment

  6. Who played Lionel Dahmer in Monster: The Jeffrey Dahmer Story?

    Answer: Richard Jenkins

    From Infamous Crimes

  7. How many years did Jeffrey Dahmer serve in prison before his death?

    Answer: 2 years

    From Jeffrey Dahmer

  8. In which city does Monster: The Jeffrey Dahmer Story primarily take place?

    Answer: Milwaukee

    From Serial Killers in TV Dramas

All DAHMER - Monster: The Jeffrey Dahmer Story quizzes