Love Island Trivia

Every Love Island trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Love Island questions and answers

  1. Which island hosted Love Island UK Season 5?

    Answer: Mallorca

    From Unforgettable Exotic Locations

  2. Which island hosted the first season of Love Island (2015)?

    Answer: Mallorca

    From Unforgettable Exotic Locations

  3. What is the name of the challenge where islanders build rafts?

    Answer: Raft Race

    From Survival Challenges

  4. Which islander was known for the phrase I’ve got a text!?

    Answer: Caroline Flack

    From Survival Challenges

  5. Which couple finished as runners-up in 2015?

    Answer: Hannah Elizabeth and Jon Clark

    From Survival Romance Challenges

  6. Which island hosted Love Island UK Season 4?

    Answer: Mallorca

    From Unforgettable Exotic Locations

  7. What is the name of the challenge where islanders dress as babies?

    Answer: Baby Grow

    From Survival Challenges

  8. Which couple won the first season of Love Island UK?

    Answer: Jess and Max

    From Survival Challenges

All Love Island quizzes