Lost Trivia

Every Lost trivia quiz on PopQ: 13 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Lost questions and answers

  1. What was Locke's position on the Island's hatch?

    Answer: Leader

    From John Locke

  2. In what year did Lost premiere?

    Answer: 2004

    From Kate Austen

  3. What game is Locke especially associated with?

    Answer: Backgammon

    From John Locke

  4. What is Kate Austen's first name?

    Answer: Katherine

    From Kate Austen

  5. What job did Sawyer once do in Australia before the crash?

    Answer: Private investigator

    From James 'Sawyer' Ford

  6. Who is Jack's main philosophical opposite?

    Answer: John Locke

    From Jack Shephard

  7. What job does Ben hold when he first meets the survivors in season 2?

    Answer: Leader of the Others

    From Benjamin Linus

  8. Who does Hurley form a short-lived relationship with?

    Answer: Libby

    From Hugo 'Hurley' Reyes

All Lost quizzes