Making a Murderer Trivia

Every Making a Murderer trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Making a Murderer questions and answers

  1. Who directed Making a Murderer?

    Answer: Laura Ricciardi and Moira Demos

    From Murder Mysteries in Cold Cases

  2. What year was Steven Avery first convicted?

    Answer: 1985

    From Murder Mysteries in Cold Cases

  3. Who was Steven Avery's co-defendant?

    Answer: Brendan Dassey

    From Most Infamous Cons

  4. Which character is a bisexual lawyer?

    Answer: Darryl Whitefeather

    From Wild True Crime Cons

  5. What is the name of Rebecca's hometown?

    Answer: West Covina

    From Wild True Crime Cons

  6. What is the name of Steven Avery's nephew, also implicated in the case?

    Answer: Brendan Dassey

    From Murder Cases

  7. In 'Making a Murderer', what was the name of the salvage yard owned by the Avery family?

    Answer: Avery's Auto Salvage

    From Character: Avery Family

  8. Who was the special prosecutor in Steven Avery's trial?

    Answer: Ken Kratz

    From Steven Avery Case

All Making a Murderer quizzes