The Librarians Trivia

Every The Librarians trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample The Librarians questions and answers

  1. Which season of The Librarians introduces The Stone Table?

    Answer: Season 2

    From The Stone Table

  2. What relic is known for its healing powers?

    Answer: The Philosopher's Stone

    From World-Altering Relics

  3. Who is the villain in Season 2?

    Answer: Prospero

    From Adventurous Archaeological Expeditions

  4. What is Flynn Carsen's ultimate goal in The Librarians?

    Answer: To protect the world's mystical treasures

    From Flynn Carsen

  5. What is the main artifact in Season 1?

    Answer: The Crown of King Arthur

    From Adventurous Archaeological Expeditions

  6. Who played Flynn Carsen in The Librarians (2014)?

    Answer: Noah Wyle

    From Flynn Carsen

  7. What artifact is linked to Shakespeare in The Librarians?

    Answer: The Tempest's Quill

    From Breathtaking Artifact Discoveries

  8. What is Flynn Carsen's main role in The Librarians?

    Answer: He is the Librarian

    From Flynn Carsen

All The Librarians quizzes