Leverage Trivia

Every Leverage trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Leverage questions and answers

  1. What is the name of the bar owned by Nate in Leverage?

    Answer: The Brew Pub

    From The Art of the Con

  2. What is Eliot Spencer's role in the team?

    Answer: Hitter

    From Daring Capers

  3. In which city is the Leverage team primarily based?

    Answer: Boston

    From Legendary Heist Teams

  4. What is Parker's specialty in the team?

    Answer: Thief

    From Legendary Heist Teams

  5. What is the name of the character played by Beth Riesgraf in Leverage?

    Answer: Parker

    From The Art of the Con

  6. What is the name of the Leverage team's nemesis, a rival thief?

    Answer: Jim Sterling

    From Daring Capers

  7. Which character is known for their hacking skills?

    Answer: Alec Hardison

    From Daring Capers

  8. What is the name of the bar Nathan Ford owns?

    Answer: McRory's

    From Legendary Heist Teams

All Leverage quizzes