Gilmore Girls Trivia

Every Gilmore Girls trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Gilmore Girls questions and answers

  1. What is the name of the inn Lorelai manages?

    Answer: Independence Inn

    From Dynamic Mother-Daughter Duos

  2. Who is the headmaster at Chilton?

    Answer: Charleston

    From Dynamic Mother-Daughter Duos

  3. Who is Rory's father?

    Answer: Christopher Hayden

    From Dynamic Mother-Daughter Duos

  4. What is Rory's middle name?

    Answer: Leigh

    From Rory Gilmore

  5. What is Rory's full first name in the series?

    Answer: Lorelai

    From Rory Gilmore

  6. What weekly condition do Lorelai's parents set in the pilot?

    Answer: Friday dinners

    From Lorelai Gilmore

  7. What is the name of Lorelai's dog?

    Answer: Paul Anka

    From Memorable Mother-Daughter Duos

  8. Who plays Rory Gilmore?

    Answer: Alexis Bledel

    From Memorable Mother-Daughter Duos

All Gilmore Girls quizzes