Outlander Trivia

Every Outlander trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Outlander questions and answers

  1. What is the method of time travel in Outlander?

    Answer: Touching ancient standing stones

    From Time Travel Mechanics

  2. What is the name of the second book in the Outlander series?

    Answer: Dragonfly in Amber

    From Time Travel

  3. Who is the actor that plays Jamie Fraser?

    Answer: Sam Heughan

    From Scottish Highlands

  4. In which century does Claire Randall find herself in Outlander?

    Answer: 18th Century

    From Scottish Highlands

  5. What is the name of the Scottish clan that Claire becomes a part of?

    Answer: MacKenzie

    From Time Travel

  6. What is the name of the ship that takes Claire and Jamie to the Caribbean?

    Answer: The Artemis

    From Claire and Jamie's Time Travel

  7. What year does Claire first travel back in time to in Outlander?

    Answer: 1743

    From Claire and Jamie's Time Travel

  8. What is the name of the bar that Sam frequently visits in his leaps?

    Answer: Al's Place

    From Time Travel Mechanics

All Outlander quizzes